*** Your browser doesn't support CSS - the page was automatically degraded to structure only. ***
English version

Támogatóink

Arany-fokozatú támogatóink

NVIDIA / NVScene

NVIDIA

Az NVIDIA a programozható grafikus processzorok piacán jelenleg vezető cég. A 2008-ban általuk létrehozott NVScene demóparty célja keretében sok demócsapat és demóparty élvezhette a támogatásukat, és idén is rengeteg hardvert bocsátottak a rendelkezésünkre!

Ezüst-fokozatú támogatóink

Digital Reality

Digital Reality

Az 1991-ben alapított Digital Reality hazánk egyik legismertebb játékfejlesztő cége. Az általuk készített, népszerű Imperium Galactica sorozatot olyan címek követték, mint a Haegemonia - Legions of Iron, a Desert Rats vs. Afrika Korps vagy a War Front - Turning Point, melyek több 90% közeli értékelést szereztek világszerte. Játékaik öt kontinens több, mint 60 országának polcaira jutottak el. A cég jelenleg több új projekten is dolgozik, melyeket hamarosan a nagyközönség is megismerhet.

Bronz-fokozatú támogatóink

Kitchen Budapest

Kitchen Budapest

A Magyar Telekom innovációs laborja, a Kitchen Budapest egy városi térrel, mobil kommunikációval és internettel foglalkozó multifunkcionális hely, ahol fiatal kutatók számára teret és eszközt biztosítanak a szabad gondolkodásra, s a kreatív csapatmunkára.

Budapest Micro

Budapest Micro

A 2007 óta működő Budapest Micro az egyik első kezdeményes Magyarországon, mely a retrocpmuterekhez kapcsolódó kulturkört kívánja egy nagyobb közönség elé tárni. Hazai rendezvényeik és workshopjaik mellett számos külföldi országban is megfordultak a csoport tagja, mint fellépők, oktatók vagy szervezők, többek közt az Egyesült Királyságban, Ausztriában, Olaszországban, Malajziában és Lengyelországban. Szabadidejükben a Budapest Micro legénysége előszerettel eszik medvét.

Kütyüshop

Kütyüshop

A Kütyüshop kb. úgy írható le, mint a delerium tremens végső stádiuma: sehogy. Talán legjobban az közelíti meg a valóságot, hogy egy rakás hihetetlenül mókásvicces kütyücucc a hülyeség elvetemült bábosai kezében, akik néha rászabadulva a világra kiokádják magukból mindazt, amit innen-onnan összeszedtek, imádatotok tárgyává téve őket. Imádjátok a kütyücuccokat!

Médiatámogatóink

MD1 / scene.hu

scene.hu

A Function szervezésének elősegítésében oroszlánrészt vállal a Magyar Demoscene Egyesület (MD1); az egyesület célja a hazai digitális művészetek alkotóinak támogatása, és a hasonló rendezvények elősegítése.

Gamekapocs

Gamekapocs

A rendezvény médiatámogatója a Gamekapocs játékmagazin, mely a magyar gamer közösség egyik kedvenc portálja, emellett kiemelt szerepet vállal a demoscene, mint számítástechnikai szubkultúra népszerűsítésében.